Coöperatief: kennisgedreven professional die samen sterk willen staan

Ruimteschepper profileert zich als één geo-loket naar de markt. Of je nu zelfstandig ondernemer of ondernemende medewerker bent, in onze netwerkorganisatie van geo-professionals vind je kennis, uitdagingen en collegialiteit.

Integriteit, kwaliteit en tijdigheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden die we in al onze opdrachten professioneel en effectief uitvoeren.

Wat betekent dit concreet?

Zelfstandig of ondernemend en je wordt onderdeel van de RS Coöperatie, dan profiteer je van de kennisproducten en kennisuitwisselingsactiviteiten. Zo worden onder andere boeken en workshops je tegen kostprijs aangeboden.

Bij de RS Coöperatie sessies maken we door de collectieve aanpak exclusieve kennisdeling met leveranciers mogelijk. Naast vak-inhoud komen ook onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan bod.

Als coöperatie lid ben je automatisch lid van Kenniskring waardoor je naast het optimaliseren van je kennis en kunde tijdens Kenniskringsessies en mini seminars inhoudelijk kan netwerken.

Als Ruimteschepper betekent het ook dat je je vanuit dat netwerk makkelijker kan profileren en verzekerd bent van ondersteuning op deelgebieden waar je zelf minder sterk bent.

Sluit je aan

Sluit je nu aan bij de Coöperatie en profiteer van de voordelen.

Detachering

Niet alleen delen in de kennis, maar ook aan het werk voor Ruimteschepper?