KennisKring, geo-vakbeurzen, evenementen en workshops

De geo-markt is continu in beweging. Net als Ruimteschepper. Wij inspireren geo- en gis-professionals en geïnteresseerden in dit vakgebied om met elkaar in gesprek te gaan en geo-kennis te delen.

Daarin nemen we zelf uiteraard het voortouw. Met onze bekende maandelijkse KennisKring sessies, maar ook op geo-vakbeurzen, evenementen en workshops.

Hieronder zie je waar je ons de komende periode kunt ontmoeten. We maken graag kennis met jou!

22 mei 2019 - KennisKring – Min. van Defensie/Landmacht
Geo steeds belangrijk(er) voor krijgsmacht

Lokatie: Utrecht

Binnen alle wapens van de krijgsmacht speelt Geo een belangrijke rol, een rol die volgens luitenant-kolonel Ronald Bier snel toeneemt in omvang en belang. In deze KennisKring neemt hij ons mee in het geo-werkveld van onze krijgsmacht. De ondersteuning van internationale missies, de internationale samenwerking, de noodzaak om een goede (3D) presentatie van de werkelijkheid (inclusief ondergrondse infra) te hebben, maar ook de invloed van “space weather” gaat ons duidelijk worden.

De agenda volgt.

Aanmelden voor deze KennisKring kan HIER.

14 juni 2019 - KennisKring – Waterskyp Fryslân
Het herontdekken van het waterschap, ook een plus van de omgevingswet

Lokatie: Leeuwarden ( 10.00 – 15.00 uur)

Waterschappen hebben grote opgaven die van grote invloed zijn op hun functioneren en de daarbij behorende organisatie en expertise. Het Wetterskip geeft ons inzicht in een aantal van die opgaven. Denk aan de omgevingswet, energie transitie en de impact van klimatologische ontwikkelingen. In algemene zin is een grotere samenhang binnen de eigen werkzaamheden noodzakelijk en zijn wens en noodzaak tot samenwerken binnen en buiten de organisatie, ook een uitdaging voor de organisatie.

Het Wetterskip neemt ons mee in hun “herontdekkingstocht” en maakt ook graag gebruik van de kennis en ervaring van de deelnemers via zaaldiscussies over de onderwerpen.

De agenda volgt.

Aanmelden voor deze KennisKring kan HIER.

“Als je kennis deelt, raak je niets kwijt. Grote kans dat je iets terugkrijgt en zelf ook groeit!”