Het geo-advies van Ruimteschepper brengt je verder

Heb je een brandende geo-vraag of loop je vast in een gis-vraagstuk of project? Bij Ruimteschepper zetten we met alle liefde onze schat aan ervaring en geo-expertise in om complexe vraagstukken in jouw organisatie vlot te trekken. Ons advies levert je in korte tijd gegarandeerd nieuwe inzichten, een nieuw perspectief en meer ruimte op.

Praktische geo-adviezen waar je echt wat aan hebt

Wij geven onze adviezen rechtstreeks vanuit de praktijk. Met de handen uit de mouwen, de voeten in de klei en een flinke portie gezond verstand. Je krijgt van ons een praktische rapportage. Eentje die niet onder in een bureaulade belandt, maar waar je echt iets aan hebt. Een rapportage die je helpt om de juiste richting te bepalen en knopen door te hakken.

Welke geo-vraag je ook hebt, wij hebben het antwoord

Vraag ons advies of onze intervisie aan voor thema’s zoals aanbestedingen, leverancierskeuzes, geo-architectuur, projectaanpak, geo-organisatie of open data. Of zet onze segmentgerichte ondersteuning in bij infra-geo-vraagstukken, veiligheid, defensie, overheid, zorg, enzovoorts.

Ja, ik wil geo-advies van Ruimteschepper

Ja, ik wil geo-advies van Ruimteschepper

Detachering

Ruimteschepper maakt de juiste match tussen organisaties en geo-professionals. Zowel bij centrale en lokale overheid als de water-, energie- en infrasector.

Onze vakmensen blinken stuk voor stuk uit in leveranciers-onafhankelijke geo-kennis, kwaliteit en integriteit. En geloven dat kennis er is om te delen met elkaar.

Trainingen

Wil je jouw geo-kennis structureel bijhouden en verder vergroten? Vakinhoudelijk en persoonlijk groeien of meer leren over methodieken en technieken?

Ruimteschepper biedt een brede selectie opleidingen, gegeven door echte toppers in hun vakgebied. Toegespitst op de geo-praktijk en jouw persoonlijke groei.